А-а-а-а-а! У меня отличная новость!!!
Я сама своим глазам не сразу поверила
Дело в том, что я регулярно заходила на сайт "1+1", чтобы в очередной раз попытаться отыскать информацию о Ксене (ведь когда-то она там уже была, даже с галерей фотографий), а в последнее время - пустота. Ничегошеньки не было. А сегодня совершенно случайно решила проверить ещё разочек - и о ЧУдо! В Архивах опять появилось описание любимогосериала "Ксена".
Ниже привожу текст, конечно,ничего нового,но всё-таки хоть что-то:
У часи, коли ще не існувало ні античної Греції, ні Римської імперії, світ населяли люди, боги й чудовиська. Для володарів землі людське життя не коштувало й гроша. У війнах за владу й магічні скарби гинули ні в чому ні винні люди. Темна була епоха, похмурі часи. І не було надії, поки не з'явилася непереможна й безстрашна жінка-воїн, яка приходить на допомогу всім, хто потребує допомоги. Її ім'я - Ксена.
За що люблять жінок? За красу, за чарівливість, за слабкості, врешті-решт. Все це є і в жінки, яка - американська статистика зафіксувала! - посідає третє місце серед тих, кого б воліли наслідувати підлітки - після Челсі Клінтон і героїв "Зоряних воєн". Ось тільки зі слабкостями у героїні популярного новозеландського серіалу "Ксена - принцеса-воїн" не склалося, хоча бути найсильнішою жінкою у світі теж нелегко. Може, такий казковий персонаж - непереможна жінка - не з'явився б ніколи, якби продюсери американського серіалу про Геракла не вирішили, що пора їхньому герою знайти друга-воїна, який би інколи з'являвся на екрані для підігрівання пристрастей. А оскільки зйомки тоді проходили у найкрасивішому місці земної кулі - Новій Зеландії, "другом-воїном" вирішили зробити жінку. Отак і народилася сувора, але дуже приваблива жінка, ватажок банди грабіжників Ксена. Щоправда, Геракл повернув її на шлях істинний і, замість того, щоб обдирати нещасних жителів догрецької епохи, Ксена почала винищувати зло.
Треба сказати, що на роль Ксени спершу запросили зовсім на Люсі Лолесс, яка нині відома у всьому світі, а американку Ванессу Ейнджел, героїню фільмів "Убивства фотомоделей" та "Вбивчий імпульс". Але претендентка захворіла, а викликати нову актриси з Америки вже не було коли. Тоді роль подруги Геракла й запропонували "Міс Новій Зеландії" Люсі Лолесс. За одну ніч її попелясте волосся перетворилося на яскраво чорне, на обличчі й тілі з'явилася засмага, а літаком було доставлено подовжувачі волосся. Лолесс перетворилася на Ксену. За місяць зняли всі три серії за участю войовничої красуні, й вона так сподобалася глядачам, що продюсери Сем Реймі й Роберт Тейперт вирішили не випускати успіху з рук і "розкрутити" новий серіал про пригоди самої Ксени. "Ксена - принцеса-воїн" вийшла в ефір у 1995 році, і пригоди прекрасної жінки-воїна міфічних часів підкорили серця всіх мрійників і любителів пригод. Серед шанувальників каналу "1+1", як виявилося, таких романтиків немало. Тому войовнича Ксена мчиться по його ефіру від сезону до сезону.
Правда, фотогалереи я не нашла...
P.S. Tambi, но это хоть уже ближе к началу, а не середина